NP Otadžbina: Gubitak Beograda prvi korak u svrgavanju Vučića s vlasti

Izvor: KMnovine.com, 26.Feb.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NP ''Otadžbina'': Gubitak Beograda prvi korak u svrgavanju Vučića s vlasti

Narodni pokret srba sa KiM "Otadžbina" poziva Srbe u Beogradu da ne glasaju za koaliciju oko SNS-a kako bi gubitkom Beograda bio srušen režim i zaustavljena izdaja.


   
Vučić niti bilo ko u SNS ne preza ni od čega kako bi ostali na vlasti. Takav režim će preskupo koštati ovu ionako rauzorenu državu. Možda su baš beogradski izbori korak ka sprečavanju izdaje i totalne katastrofe srpske države. / Foto: Ilustracija    
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << />


Briselskim sporazumom Aleksandar Vučić je sve institucije srpske države na Kosovu i Metohiji predao separatistima Hašima Tačija. To su policija, sudstvo, civilna zaštita, telekomunikacije, elektroprivreda itd. U isto vreme je postavio klasičnu državnu granicu između južne srpske pokrajine i ostatka Srbije. Srbe je primorao da izađu na lokalne i parlamentarne separatističke izbore čime je legitimisana i legalizovana secesija Kosova i Metohije.

I to nije kraj. Aleksandar Vučić danas priprema, u dogovoru sa Angelom Merkel, sveobuhvatni pravnoobavezujući sporazum sa Prištinom. Tim sporazumom aktuelna vlast i de fakto i de jure priznaje samoproglašenu republiku Kosovo.

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije «Otadžbina» poziva sve Srbe koji su poreklom sa Kosova i Metohije a žive u Beogradu i kojima je stalo do svog zavičaja da u masovnom broju izađu na gradske izbore. Imajući u vidu kompletno političko delovanje sadašnje vlasti da ni u kom slučaju ne glasaju za Srpsku naprednu stranku i Socijalisitčku partiju Srbije jer su one potpisnice izdajničkog Briselskog sporazuma.

Istovremeno, Narodni pokret «Otadžbina» poziva svoje sunarodnike da ne glasaju ni za one političke stranke i pokrete koji imaju problem sa cenzusom jer će se na taj način, zbog izbornog sistema, glasovi posredno preliti Srpskoj naprednoj stranci.

Gubitak Beograda bio bi prvi korak u silasku sa političke scene izdajničkog režima Aleksandra Vučića.
U stvarnosti to znači da nema sveobuhvatnog mirovnog sporazuma sa separatistima iz Prištine koji planira Aleksandar Vučić čime se sprečava dalja predaja južne srpske pokrajine.


Kosovska Mitrovica
26.02.2018. godine
Informativna služba
Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije
„Otadžbina“



Izvor: KM Novine   :: © 2014 - 2018 ::   Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.