Možemo da nastavimo da živimo u zemlji u kakvoj živimo sada ili da je promenimo

Izvor: BKTV News, 06.Apr.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možemo da nastavimo da živimo u zemlji u kakvoj živimo sada ili da je promenimo

 

Srpska napredna stranka održala je večeras predizborni skup u Novom Sadu sa koga je poručeno da će građani 6. maja doneti ključnu odluku za budućnost Srbije.
Predsednik SNS i kandidat koalicije „Pokrenimo Srbiju“ za predsednika republike Tomislav Nikolić izjavio da će građani ne samo doneti 6. maja izaberati u kom pravcu žele da ide naša zemlja. „Možemo da nastavimo da živimo u zemlji u kakvoj živimo sada, ili možemo da je promenimo“, rekao je Nikolić na skupu Ako Tadić i Demokratska stranka budu izabrani ponovo, oni će dobiti poruku da ništa ne treba da se menja SNS i njenih koalicionih partnera, održanom na Trgu slobode.
Pred građanima je odluka da li hoće da nastave da žive u zemlji „u kojoj morate da budete član partije da biste dobili posao, u kojoj se vlada samo zadužuje i taj novac troši na naduvavanje birokratije i u zemlji gde investitori moraju da plaćaju mito da bi dobili preko potrebne dozvole“, smatra Nikolić.
Predsednički kandidat te koalicije ponovio je da predsednik Srbije nije skratio mandat nego, kako je rekao, podneo ostavku i naglasio da Boris Tadić „više nije predsednik Srbije i neće ni biti“, jer je „izgubio obraz“ prodavajući proteklih više od deset godina priču o boljem životu.
Po Nikoliću, ako Tadić i Demokratska stranka ponovo pobede na izborima 6. maja, oni će od građana dobiti jasnu poruku i razumeti da nije problem to što je 27 odsto radno sposobnog stanovništva nezaposleno i shvatiti da nije problem to što je 200.000 ljudi izgubilo posao.
„Ako Tadić i Demokratska stranka budu izabrani ponovo, oni će dobiti poruku da ništa ne treba da se menja“, kazao je on i dodao da onaj ko to prihvata 'živeće pod terorom odgovornosti za propadanje Srbije.
Izvor: Agencije
Tweet
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.