Studenti Harvarda u poseti Srbiji, upoznaju se sa najznačajnijim projektima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2024, 16:45

Studenti Harvarda u poseti Srbiji, upoznaju se sa najznačajnijim projektima

Direktor Asocijacije za afirmaciju kulture Aleksandar Jakovljević rekao je danas, prilikom obilaska kreativno-inovativnog multifunkcionalnog centra Ložionica sa studentima Harvarda, da projekti poput Ložionice, BIO4 kampusa, EXPO 2027, ali i inovacije u oblasti veštačke inteligencije suštinski čine budućnost naše zemlje.
Jakovljević je rekao za Tanjug da je cilj posete studenata sa Harvarda da se oni što bolje upoznaju sa ekonomskom i političkom situacijom u našoj zemlji.
"Hteli bismo da pokažemo ne samo kako Srbija i Beograd izgledaju danas, već kako će izgledati u budućnosti", rekao je Jakovljević.
Tokom posete je bilo reči i o situaciji na Kosovu i Metohiji, evropskim integracijama,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Studenti sa Harvarda došli u Srbiju: Prikazan im BIO4 kampus i prilike koje se pružaju u oblasti veštačke inteligencije u Srbiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Maj.2024, 11:47

BEOGRAD – Studenti prestižnog američkog univerziteta doputovali su u Srbiju u okviru Balkan Trek ture Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović organizovala je danas u Beogradu prijem za oko 50 studenata Harvard Univerziteta kojima su predstavljeni BIO4 Kampus, prilike u...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.