Mirković: Nebulozama Boška Obradovića nema kraja, dokazuje gazdi Đilasu vernost

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 17:07

Mirković: Nebulozama Boška Obradovića nema kraja, dokazuje gazdi Đilasu vernost

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković izdao je saopštenje za javnost:

-Nebulozama Boška Obradovića nema kraja. Čovek koji je nasilje, vređanje i primitivizam uveo kao normalnu pojavu na političkoj sceni, odavno nas je naučio da neće prezati da zarad jeftinih političkih poena učini sve, pa tako i danas iznošenjem neistina pokušava da na sebe skrene pažnju, a svom gazdi Draganu Đilasu dokaže vernost - saopštio je Mirković i dodao:

-Recikliranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << starih laži postala je praksa predstavnicima tog propalog Saveza i onih koji su u njemu ostali. Nikoga u Srbiji te izmišljotine ne zanimaju niti će one na bilo koga uticati, zato je nervoza u njihovoj organizaciji sve veća. Napadi na ministra Stefanovića dolaze po komandi Dragana Đilasa i to samo zato što policija radi svoj posao i hapsi narko-dilere koji truju našu decu, pa makar to bili saradnici, kumovi i šuraci najbogatijih ljudi u Srbiji poput Đilasa. Bojkot o kome priča nekada Boško Obradović samo je izgovor za bežanje od izbora jer su i sami svesni da ih građani ne podržavaju i da bi debakl koji bi doživeli na izborima za njih značio i kraj političke karijere - rekao je Mirković.

-Sada kada je ostao bez poslaničke plate, ali i imuniteta, agresivnom retorikom mora još više da se dodvori Đilasu, ali način na koji to radi jako je bedan. Uspeh i rezultati koji stoje iza Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vučića kao i politike Srpske napredne stranke, ono su što nas preporučuje građanima, zato sam uveren da ćemo 21. juna još jednom ubedljivo pobediti na izborima i nastaviti da od Srbije pravimo mesto u kojoj naša deca žele da žive - saopštio je narodni poslanik Mirković.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.