Mihajlović: Nova gradska vlast nastaviće da prima građane

Izvor: Studio B, 23.Feb.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nova gradska vlast nastaviće da prima građane

Ministarka energetike Vlade Srbije u ostavci Zorana Mihajlović izjavila je da će naredna vlast u Beogradu, nakon izbora 16. marta, svakog vikenda organizovati prijem građana u Skupštini prestonice.

Mihajlovićeva, koja je i potpredsednica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), posle svog drugog razgovora s Beograđanima u gradskoj skupštini ocenila je da je to "sjajan način" da se pomogne ljudima čiji se problemi tiču komunalnih poslova, električne energije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << životne sredine i legalizacije objekata.   

"Nekoliko stvari koje smo definisali i videli kao problem prošli put, Privremeni organ Beograda je rešio", kazala je Mihajlovićeva novinarima u gradskom parlamentu, gde je došla na poziv predsednika Privremenog organa Siniše Malog.   

Prema njenim rečima, to je 17. put da njeno ministarstvo organizuje dijalog sa zainteresovanim građanima.   

Predsednik privremene gradske uprave zahvalio se Mihajlovićevoj i ocenio da je prethodni susret s građanima, održan 8. februara, bio uspešan. "Dobro je što će ta praksa da se nastavi ubuduće. Vrlo je značajno da se s građanima razgovara, a njima znači da se njihovi problemi čuju, i da neko nađe način da reši njihove probleme", kazao je Mali.   

On je kao primer naveo uvođenje autobuske linije 613 od Novog Beograda do naselja Radiofar, koje ima više od 1.500 stanovnika i šezdesetak učenika i studenata koji svakog dana idu u školu, a do najbliže autobuske stanice do sada su morali da pešače dva kilometra. "To je samo jedan od primera kako ovi razgovori mogu da imaju rezultat, i mi ćemo upravo zbog toga sa ovom praksom da nastavimo", rekao je Mali.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Legalizacija,   Legalizacija objekata

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Mihajlović: Demokratsku stranku jedino interesuje vlast

Izvor: BKTV News, 24.Feb.2014, 14:09

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da se oni koji pozivaju na krvoproliće kao što to čine predstavnici DS ponašaju pre svega neodgovorno i da takvi pozivi govore o tome da je “DS jedino stalo da se dočepa vlasti”.. . “To krvoproliće je danas u Kijevu vrlo tragično, a...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.