Mihajlović: Glasam da Vučić bude kandidat SNS za predsednika

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Jan.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Glasam da Vučić bude kandidat SNS za predsednika

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da SNS ima više kandidata za predsednika koji bi uz veliku borbu i trud mogli da pobede na predsedničkim izborima, ali da bi samo lider stranke Aleksandar Vučić mogao da pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora.

"Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << glasam da Aleksandar Vučić bude kandidat SNS za predsednika Srbije", izjavila je Mihajlović za dvobroj Blica.

Ministarka Mihajlović izjavila je da Srbija treba da nastavi ka EU, ali da mora da misli i o sebi.

"Nemogućnost odgovora na migrantsku krizu, nedoumice šta EU želi od Srbije i uvođenje mini - viza od pet evra nisu dobre poruke. Sve ide ka tome da nas nateraju da biramo stranu, a da među opcijama neće biti EU", rekla je ona za Blic.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Glasam da Vučić bude kandidat na predsedničkim izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2017

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović smatra da bi Aleksandar Vučić pobedio već u prvom krugu predsedničkih izbora..Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture SNS Zorana Mihajlović izjavila je da SNS ima više kandidata za predsednika koji bi uz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MIHAJLOVIĆEVA Glasam da Vučić bude kandidat SNS za predsednika, samo on može da pobedi u prvom krugu

Izvor: Kurir, 06.Jan.2017

..."Zato glasam da Aleksandar Vučić bude kandidat SNS za predsednika Srbije", izjavila je Mihajlović Ona je istakla da kandidati opozicije, Vuk Jeremić i Vojislav ŠŠeššelj, nemaju ššanse ako kandidat SNS bude Vučić, ali da je sve moguće ako SNS bude imao drugog kandidata.."Nama je potrebna...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.