Izvor: Luftika.rs, 20.Feb.2022, 15:35

Marinika Tepić pristala na TV duel, čeka se odgovor Ane Brnabić

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, pristala je na TV duel sa premijerkom Anom Brnabić, koji je ranije predložila novinarka Žaklina Tatalović.
„Koristim i ovaj način da javno pozovem Anu Brnabić i Mariniku Tepić na TV duel na N1, koji bih vodila. Ovo je jedini preostao način, jer se niko nikada iz SNS-a nije odazvao brojnim pozivima“, napisala je Tatalović ranije na društvenoj mreži Tviter.
Ana Brnabić, potpredsednica SNS i šefica Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odbora Beograd, nalazi se tek na 14. mestu na izbornoj listi svoje stranke za predstojeće parlamentarne izbore.
Marinika Tepić je nosilac i prva na listi koalicije pod nazivom “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Beograda”.
Marinika Tepić je na ovaj tvit odgovorila, rekavši da prihvata poziv i da čeka odgovor Ane Brnabić, ukoliko premijerka „sme na duel“, prenosi Nova.rs.
Hvala na odgovoru, strpljivo cekamo i odgovor Ane Brnabić
— Žaklina Tatalović (@zaklina_prva) February 20, 2022

Žaklina Tatalović se zahvalila na odgovoru dodavši da strpljivo čeka i odgovor Ane Brnabić.
Čekamo i mi.
Vučić 10 godina bez TV duela, ali tu je Đuka da pozove Đilasa na ‘fer debatu’

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.