Izvor: S media, 05.Jun.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević samouvereno: Nije bilo reči o izborima u oktobru, ali bi SNS-u odgovarali već sada

Potpredsednik Srpske napredne stranke i ministar poljoprivrede Goran Knežević izjavio je da u vrhu njegove stranke ili u vladajućoj koaliciji nije bilo reči o održavanju izbora u oktobru.

"Usredsredili smo se na najvažnije u ovom trenutku, a to je dobijanje datuma za pregovore sa Evropskom unijom. Razmišljaćemo i o tome. Srpskoj naprednoj stranci bi najviše odgovaralo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da sada budu izbori, s obzirom na rezultate izbora u Kovinu, Kosjeriću, Zemunu i Zrenjaninu", rekao je potpredsednik SNS-a novinarima.

Knežević je, nakon razgovora sa članstvom užičkog SNS-a, rekao da je vlast u Srbiji odlučna da istraje u tri strateška cilja - borba protiv korupcije i kriminala, dobijanje datuma za pregovore sa Evropskom unijom i unapredjenje ekonomije.

Na pitanje o smeni pojedinih ministara iz redova SNS-a Knežević je rekao da to nije prvi put da se priča o tome i da smene ne treba shvatiti tragično.

"Najbolji samo mogu da idu napred i to je bio moto naše izborne kampanje. Svako ko iz raznoraznih razloga nije mogao da pruži najviše, a to ne mora da bude neznanje i nekompetentnost već i nedostatak sreće, treba da bude zamenjen. Nije to ništa tragično. SNS traži i tražiće da najbolji povedu zemlju u pravom smeru", naveo je potpredsednik SNS-a.

(Beta)

FOTO: Beta/ Vlada Srbije/ Slobodan Miljević
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uštede i zaduživanja nisu trajno rešenje

Izvor: Danas, 05.Jun.2013

- U Vladi Srbije postoji načelna saglasnost oko mera štednje. Traže se sveobuhvatna, a ne parcijalna i sektorska rešenja, ali se oko konkretnih pitanja pojavljuju i različiti predlozi. To je normalna pojava u koalicionim vladama. Ova vlada je u ovom trenutku potpuno stabilna - ističe za Danas Goran...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.