Jugović: I Stamatović će pristupiti SNS i biti u Predsedništvu

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 17:19

Jugović: I Stamatović će pristupiti SNS i biti u Predsedništvu

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Bata Jugović očekuje da će i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović pristupiti Srpskoj naprednoj stranci.

"Mislim da Šapić nije jedini lider jedne stranke koja će kolektivno da pristupi SNS. Radio sam anketu u Čajetini i prilikom anketiranja građana Čajetine koji zdušno daju podršku Milanu Stamatoviću, predsedniku opštine i Zdrave Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ogromna većina njih se izjasnila da više žele da vide Stamatovića u Predsedništvu Srpske napredne stranke nego da on ima svoju stranku“, rekao je on.

Dodao je i da ih je pitao zašto tako misle, a da su oni odgovorili da se "i Stamatović zalaže za obnovu Hrama Svetog Save, da bi i on podigao spomenik Stefanu Nemanji da je na vlasti i da bi se i on borio za Rezoluciju o srpskom stradanju u Jasenovcu".

"Ja očekujem, to je moja percepcija, nije nikakva informacija da se razumemo, da će Milan Stamatović kao i Šapić pristupiti SNS i da će biti član Predsedništva SNS“, zaključio je Jugović gostujući na Televiziji Hepi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.