Jovanov: Jeremić nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Jeremić nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov oglasio se saopštenjem povodom izjave Vuka Jeremića Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov oglasio se saopštenjem povodom izjave Vuka Jeremića.Saopštenje prenosimo u celosti.Vuk Jeremić je nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države uvek i na svakom mestu. Iako svi znaju da mu je Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rezervna država koje se seti samo kada mu sve druge opcije propadnu, Jeremić iznova i iznova iznenađuje građane ove zemlje svojim bezobrazlukom, ogavnim i beskrupuloznim lažima.Pročitajte još - Milenko Jovanov: Ponovo predstava putujućeg Đilasovog cirkusa Posebno je tragikomično kada o korupciji u Srbiji govori onaj koji je od Srbije najviše uzeo, oteo i opljačkao, trpajući narodne pare u sopstvene džepove, odnosno jedna od najkorumpiranijih bitangi koja je, uz Dragana Đilasa, potekla iz žutog kartela, i koja, uz Đilasa, predstavlja sliku i priliku žute kleptokratije.Jedina razlika u odnosu na Đilasa je u tome što je Jeremić svoje koruptivne poslove raširio po celom svetu, pa se uortačio sa međunarodnim bitangama i probisvetima koji danas, poput Patrika Hoa, čame po belosvetskim zatvorima. Pitanje je, samo, kada Jeremić očekuje da im se pridruži, ali ne kao posetilac, nego kao cimer u ćeliji.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jovanov: Jeremić nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov oglasio se saopštenjem povodom izjave Vuka Jeremića....Vučić RASKRINKAO OPOZICIJU: Niste hrabri! Kažite narodu KO JE PROMENIO GRANICE NA KOSOVU, jer ja nisam!..Saopštenje prenosimo u celosti...Vuk Jeremić je nastavio sa praksom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.