Jovanov: Jeremić nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Jeremić nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države!

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov oglasio se saopštenjem povodom izjave Vuka Jeremića

.

Vučić RASKRINKAO OPOZICIJU: Niste hrabri! Kažite narodu KO JE PROMENIO GRANICE NA KOSOVU, jer ja nisam!

Saopštenje prenosimo u celosti.

Vuk Jeremić je nastavio sa praksom pljuvanja sopstvene države uvek i na svakom mestu. Iako svi znaju da mu je Srbija rezervna država koje se seti samo kada mu sve druge opcije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << propadnu, Jeremić iznova i iznova iznenađuje građane ove zemlje svojim bezobrazlukom, ogavnim i beskrupuloznim lažima.

Posebno je tragikomično kada o korupciji u Srbiji govori onaj koji je od Srbije najviše uzeo, oteo i opljačkao, trpajući narodne pare u sopstvene džepove, odnosno jedna od najkorumpiranijih bitangi koja je, uz Dragana Đilasa, potekla iz žutog kartela, i koja, uz Đilasa, predstavlja sliku i priliku žute kleptokratije.

TURSKI AMBASADOR: Predsednik Erdogan u junu dolazi u Srbiju

Jedina razlika u odnosu na Đilasa je u tome što je Jeremić svoje koruptivne poslove raširio po celom svetu, pa se uortačio sa međunarodnim bitangama i probisvetima koji danas, poput Patrika Hoa, čame po belosvetskim zatvorima. Pitanje je, samo, kada Jeremić očekuje da im se pridruži, ali ne kao posetilac, nego kao cimer u ćeliji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.