JE LI SADA EKOLOGIJA BOLJA KADA STE ZAMALO NEKOG UBILI KAMENOM? Vulin se oglasio o protestima, ko je demolirao SNS prostorije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 10:04

"JE LI SADA EKOLOGIJA BOLJA KADA STE ZAMALO NEKOG UBILI KAMENOM?" Vulin se oglasio o protestima, ko je demolirao SNS prostorije?

Naveo je i da đilasovski mediji takvo ponašanje podržavaju i učesnike demoliranja nazivaju aktivistima. 

Ministar policije, Aleksandar Vulin objasnio je da trenutni protesti nemaju nikakve veze sa ekologijom.

On je u gostovanju u Jutarnjem programu na TV Pink naveo da svaki protest košta srpsku policiju oko milion dolara, kao i da su umesto protesta mogli da sačuvaju taj novac i ulože u lečenje bolesne dece.

On je naglasio da je jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilje koje je video na protestu nasilje batinaša.

- Ko je oštećen? Jedino što sam video jeste da je neko napao vozača bagera, takođe u subotu su napadnute i demolirane prostorije Pokreta Socijalista u Novom  Sadu. Zašto lupate prostorije? Da li je sada kada ste mogli da ubijete nekoga kamenom ekologija bolja? Je l sada čistiji Novi Sad - upitao je Vulin.

Naveo je i da đilasovski mediji takvo ponašanje podržavaju i učesnike demoliranja nazivaju aktivistima.

- Čekajte, kad demoliraju prostorije oni su aktivisti? Prostorije Srpske napredne stranke su kamenovane nekoliko puta a to je čak uradio i sin predstavnika opozicionih stranaka u Novom Sadu. Zamislite da Danilo Vučić to uradi, odmah bi se sazvao hitan sastanak na evropskom nivou. Oni razbijanjem navodno pokazuju svoj bunt - dodao je Vulin.

Vulin je objasnio i da je zbog blokade puteva i nemogućnosti hitne pomoći da prolazi kroz gradove Srbije neko mogao i da umre.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.