Izvor: Danas, 12.Dec.2023, 11:06

INTERVJU Boško Obradović: Da bi Srbija preživela, vlast Vučić-Brnabić mora da prestane

"Pad rejtinga Srpske napredne stranke je nezaustavljiv, čak i ovakvim mamuzanjem polumrtvog, nedemokratskog i korumpiranog vladajućeg režima. Nema ništa od njihove apsolutne pobede na izborima, posebno u Beogradu. Razlog je u tome što su doživeli fijasko u svim onim ključnim tačkama na kojima je počivala njihova vlast, a to je da su patriote, da su ekonomski uspešni i da su pošteni", kaže u razgovoru za Danas Boško Obradović, lider Pokreta Dveri.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

INTERVJU Zdravko Ponoš: Vučić ne zna da sačuva zemlju i narod, ali mu očuvanje lične vlasti ide od ruke

Izvor: Danas, 13.Dec.2023, 09:18

Obmana je srednje ime ovog režima. Vode zemlju u propast svih ovih 11 godina obamjujući građane da je dobar život tu iza ćoška. Ova vlast ne preza ni od čega - kaže u razgovoru za Danas Zdravko Ponoš, lider stranke "Srbija centar" (SRCE), koji nastupa na izborima u okviru koalicije Srbija protiv...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.