Građani Niša na kafi s narodnim poslanicima žalili se na komunalne probleme i nezaposlenost

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Okt.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani Niša na kafi s narodnim poslanicima žalili se na komunalne probleme i nezaposlenost

Nerešeni komunalni i infrastrukturalni problemi, kao i nezaposlenost su teme o kojima su građani razgovarali sa narodnim poslanicima iz Niša.

Kafu sa Nišlijama u Kazandžijskom sokačetu juče je pilo osmoro od 12 poslanika iz Niša.


- Došao sam da pitam poslanike kako da stanari iz Ulice Orlovića Pavla 7 reše problem velikog broja parkiranih automobila u našem dvorištu. Pošto je zgrada u strogom centru grada od kola ne možemo da izađemo iz ulaza. Poslanica >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Adriana Atanasov iz Srpske napredne stranke je obećala da će razgovarati sa nadležnima da nam se hitno reši problem - ispričao je Mihajlo Jocić.

Za razgovor sa poslanicima zainteresovane su bile uglavnom starije Nišlije, a jedan od retkih mladih bio je Nikola Rajačić. On je poslanika Miodraga Stošića iz Pokreta ujedinjenih penzionera Srbije pitao da li je lider njegove partije Milan Krkobabić u sukobu interesa, ali je poslanik rekao da on nije nadležan da odgovori na to pitanje.

Građani Niša su komentarisali da dovoljno ne poznaju svoje poslanike u Narodnoj skupštini, kao i da bi “morali bolje da zastupaju njihove interese”.

Dušan Milisavljević, narodni poslanik Demokratske stranke ocenio je da su i ovi razgovori s Nišlijama dokazali da poslanici ne razgovaraju dovoljno s građanima.

V. Torović, Foto: K. Kamenov
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.