“Kafa sa poslanicima” u “Kazandžiskom” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 19.Okt.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kafa sa poslanicima” u “Kazandžiskom” (VIDEO)

Građani Niša imali su prilike da direktno kontaktiraju sa 9 narodnih poslanika iz Niša i Južne Srbije, u okviru akcije “Kafa sa poslanicima”. Poslanici su pozdravili ovu akciju, jer, kako ističu, neposredan kontakt sa građanima koje predstavljaju je neophodan. Poslanik Dušan Milisavljević je rekao da je neophodna promena izbornog sistema u Srbiji, kako bi građani glasali za ime i prezime koje će biti odgovorno njima a ne vrhu partije koja ih postavlja.
U okviru nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << parlamentarizma koja se ove godine prvi put održava u Srbiji, poslanici su izašli na ulicu kako bi čuli glas građana. Na početku Kazandžijskog sokačeta, Nišlije su mogle da popiju kafu po skupštinskoj ceni, uz razgovor sa nekim od 9 poslanika iz Niša i okoline, koji su se odazvali pozivu Nacionalne koalicije za decentralizaciju.
Svi poslanici koji su se odazvali pozdravili su akciju čiji je cilj direktna komunikacija sa građanima koje zastupaju u republičkom parlamentu. Narodni poslanik Dušan Milisavljević je istakao da je neophodna promena izbornog sistema kako bi građani glasali za ime i prezime koje će predstavljati njihove interese i biti direktno odgovorno građanima, a ne vrhu stranke koja ga postavlja.
Nišlije su bile veoma zainteresovane da razgovaraju sa poslanicima. Dali su svoje predloge, postavljali pitanja, kritikovali i hvalili. Ostaje samo da vide da li će se njihov razgovor uz kafu čuti i u Narodnoj skupštini.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.