Glišić: Kad neko voli da gubi, zadovoljstvo je dati mu još jednu priliku za to

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 22:25

Glišić: Kad neko voli da gubi, zadovoljstvo je dati mu još jednu priliku za to

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić, govorio je za Informer o novim izborima u Beogradu.

"Kad neko voli da gubi, onda je zadovoljstvo dati mu priliku da izgubi još jednom. Pogotovo kad se uzme u obzir svo nasilje i sve uvrede izrečene na račun gradjana Beograda u danima posle izbora,nemam dilemu da i Beograđani jedva čekaju da daju svoj sud," rekao je Glišić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Glavni ideolog buduće Đilasove gradske liste nisu oni koji će se naći na toj listi već Miroslav Vunderkind Aleksić. Kad mu je preuzeo Mariniku, što ne bi i Beograd. Pošto je odustao od najavljenog štrajka glađu jer mu stomačić nije navikao da jede manje od 4 puta dnevno (na 3 redovna obroka, ubacio i 'Marendu'), pokazao je kakva ga odlučnost krasi," nastavio je on i dodao: "Kakvo ga obrazovanje krasi, videli smo iz njegovih diploma"

"Kroz školu je marširao,jedan,dva,jedan,dva. Za fakultet se ne zna gde ga je završio i kada ali važno je da je nabavio diplomu. Najvažniju preporuku dobio je od svojih komšija i rodbine u Trsteniku. Na svom biračkom mestu dali su mu takvu podršku da je nekako uspeo da se izbori sa nevažećim listićima."

"Ali sa izbornim listama nikako nije išlo, pogotovo ne sa izbornom listom koju je predvodio Aleksandar Vučić i koja je ubedljivo pobedila," nastavio je Glišić.

"Miki Vunderkind nikad nije rekao da je bilo izborne krađe na njegovom biračkom mestu. Jer zna Miki šta komšije i rodbina misle o njemu. Ali zato na sav glas osporava izbore u glavnom gradu za koji misli da mu pripada jer je stavio veštačke zube.

Marinika može da mu pripadne, stvar je ličnog izbora,ali Beograd ne može jer je to stvar izbora građana sa pravom glasa koji u glavnom gradu nemaju ni Marinika ni Miki, pa vi sami zaključite ko su fantomski birači."

"Znaju i ona i on da su izgubili na poštenim izborima i to na svim nivoima,jedino sto ne znaju je koji će izgovor da smisle kao opravdanje kad sledeci put ponovo izgube. Sasvim je sigurno da će opet biti nešto glupo i besmisleno," zaključio je Glišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.