GRAĐANIMA JE JASNO S KIM IMAJU POSLA SNS Šabac: Zelenović ignoriše interes i volju naroda

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:11

"GRAĐANIMA JE JASNO S KIM IMAJU POSLA" SNS Šabac: Zelenović ignoriše interes i volju naroda

Iz štaba SNS saopštavaju da je jasno da je narod video s kim ima posla i da je svojim glasovima rekao prevejanim kriminalcima i lažovima da ih više neće na čelu grada

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštio je danas da je Gradska izborna komisija ponovljene izbore na pet biračkih mesta u Šapcu raspisala tek za 3.oktobar i smatra da je ta neshvatljiva i protivpravna odluka doneta pod direktnim političkim uticajem Nebojše Zelenovića.

- Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zakon jasno kaže da se izbori ponavljaju u roku od sedam dana od utvrđivanja nepravilnosti u izbornom postupku, za šabačkog šerifa Nebojšu Zelenovića to nema nikakvog značaja. On radi kako on misli da treba isključivo u svom interesu, i ovaj put kao hilhadu prethodnih, ignorišući interes i volju naroda - saopštili su šabački naprednjaci.

Ipak, kako ističu, po rezultatima izbora je jasno da je narod video s kim ima posla i da je svojim glasovima rekao prevejanim kriminalcima i lažovima da ih više neće na čelu grada.

- Svaki put na ponovljenim izborima Zelenović i Dušan Petrović dobijali su sve manje, a Srpska napredna stranka sve više glasova Šapčana. Posle poslednje, sramne odluke o ponavljanju izbora za 10 dana, nemaju čemu da se nadaju, osim da se još malo osramote, ako im sve što su do sada radili nije bilo dovoljno - saopštio je Gradski odbor SNS Šabac.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.