GO SNS će se u zakonskom roku izjasniti o preporuci Agencije

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jul.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO SNS će se u zakonskom roku izjasniti o preporuci Agencije

O preporuci Agencije za borbu protiv korupcije da sa svojih funkcija budu smenjeni gradski većnik Srđan Aleksić i direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan će se nadležni u niškom odboru Srpske napredne stranke izjasniti u roku od 60 dana kako je to zakonski i predviđeno, izjavio je lokalni koordinator stranke dr Milan Stanojković.

Za oko dva meseca trebalo bi da se zna hoće li sa svojih funkcija otići gradski većnik resorno zadužen za kulturu I direktor niškog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Doma zdravlja, kako je to preporučila Agencija za borbu protiv korupcije.

U niškom SNS-u su se osvrnuli i na primedbe u javnosti povodom nedavnih izbora vršilaca dužnosti direktora Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i Odmarališta “Divljana“.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Dva funkcionera SNS prekrišila zakon

Izvor: B92, 04.Jul.2015, 17:53

Agencija za borbu protiv korupcije utvrdila je da su dva funkcionera Srpske napredne stranke iz Niša prekršila antikorupcijski zakon...Smena gradskog većnika Srđana Aleksića preporučena je zbog sukoba interesa, a direktora Doma zdravlja Milorada Jerkana zbog nepotizma...Međutim, neki od niških...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.