GIK Šabac: SNS 37 mandata, lista Zelenovića 22...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2020, 16:31

GIK Šabac: SNS 37 mandata, lista Zelenovića 22...

Gradska izborna komisija u Šapcu usvojila je danas izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike Grada Šapca, kao i odluku o dodeli odborničkih mandata.

Izborna lista Aleksandar Vučić - Za našu decu osvojila je 37 mandata, izborna lista Nebojša Zelenović - Šabac je naš 22 mandata i izborna lista Jelena Milošević - Novi tim za Šabac sedam mandata.

Po jedan mandat osvojili su izborna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lista Ruska stranka - Slobodan Nikolić, izborna lista Ujedinjena Demokratska Srbija - Prilika i izborna lista dr Dejan Pavlović - Evropska zelena partija.

Izborna komisija Grada Šapca će, u skladu sa članom 45. Zakona o lokalnim izborima, kandidatima kojima je dodelila mandat izdati uverenja da su izabrani za odbornike Skupštine grada Šapca.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GIK u Šapcu proglasio konačne rezultate lokalnih izbora i pobedu SNS-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Okt.2020

Prema odluci Gradske izborne komisije (GIK) u Šapcu, Srpska napredna stranka (SNS) osvojila je najviše glasova na lokalnim izborima održanim u tom gradu, saopšteno je 17. oktobra na zvaničnom sajtu grada Šapca. Kako se navodi, GIK je usvojio izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.