Gradska izborna komisija proglasila rezultate izbora u Šapcu: Lista Aleksandar Vučić osvojila 37 mandata

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 14:49

Gradska izborna komisija proglasila rezultate izbora u Šapcu: Lista Aleksandar Vučić osvojila 37 mandata

Odluka o dodeli mandata će biti objavljena u "Službenom listu grada Šapca i opština Bogatić, Vladimirci i Koceljeva"

Na današnjoj sednici Gradske izborne komisije Šabac koja je počela tačno u 12 časova i kojoj je prisustvovalo 11 od ukupno 21 člana sa pravom glasa proglašeni su rezultati lokalnih izbora u Šapcu.

Gradska izborna komisija je jednoglasno usvojila izveštaj o ukupnim rezultatima izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za odbornike grada Šapca kao i odluku o dodeli odborničkih mandata.

Ovom odlukom izborna lista Aleksandar Vučić - Za našu decu osvojila je 37 mandata, izborna lista Jelena Milošević - Novi tim za Šabac 7 mandata, izborna lista Nebojša Zelenović - Šabac je naš 22 mandata, izborna lista Ruska stranka - Slobodan Nikolić 1 mandat, izborna lista Ujedinjena Demokratska Srbija - Prilika 1 mandat i izborna lista dr Dejan Pavlović - Evropska zelena partija 1 mandat.

Izborna komisija grada Šapca će, u skladu sa članom 45. Zakona o lokalnim izborima, kandidatima kojima je dodelila mandat izdati uverenja da su izabrani za odbornike Skupštine grada Šapca.

 saopštio je na kraju predsedavajući Gradske izborne komisije Šabac Boris Tumenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GIK Šabac: SNS 37 mandata, lista Zelenovića 22...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2020

Gradska izborna komisija u Šapcu usvojila je danas izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike Grada Šapca, kao i odluku o dodeli odborničkih mandata...Izborna lista Aleksandar Vučić - Za našu decu osvojila je 37 mandata, izborna lista Nebojša Zelenović - Šabac je naš 22 mandata i izborna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.