Filipović drugi put izabran za predsednika Opštine Gadžin Han

Izvor: JužneVesti.com, 06.Mar.2024, 15:24

Filipović drugi put izabran za predsednika Opštine Gadžin Han

Naredne četiri godine predsednik Opštine Gadžin Han biće Milisav Filipović koje je na toj funkciji od 2020. godine, a njegova zamenica biće Milica Stanković.

Sednica Skupštine održana 22. februara; foto: JV / Tamara Radovanović Odluku su doneli odbornici Skupštine opštine Gadžin Han na sedinici održanoj 22. februara, kada su izabrani novi-stari predsednik, zamenik i članovi Opštinskog veća. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srpska napredna stranka osvojila je većinu na lokalnim izborima decembra 2023. godine u toj Opštini, a za predsednika je izabran dugogodišnji član SNS-a Milisav Filipović.

Filipović je po zanimanju ekonomista, iz Sopotnice, godinama je radio u naftnim kompanijama, od 2016. godine je bio član opštinskog veća Opštine Gadžin Han, a od 2020. predsednik.

U talasu ostavki predsednika opština na jugu krajem septembra prošle godine, Filipović je krio da li je i on među naprednjacima koji su je podneli da bi se stekli uslovi za održavanje vanrednih lokalnih izbora. Ipak, i on je to učinio i nakon izbora dobio je drugi mandat na mestu prvog čoveka Opštine.

Za zamenicu predsednika Opštine izabrana je Milica Stanković, preduzetnica iz Marine Kutine. Završila je srednju trgovačku školu u Nišu, radila je administrativne poslove i bila trgovac.

Izabrani su i članovi Opštinskog veća - Nikola Grozdanović, Aleksandar Đorđević, Dragana Savić, Dejan Milošević i Ivan Đorđević.

Inače, ni u Gadžinom Hanu lokalni izbori održani u decembru prošle godine nisu doneli ništa novo kao ni u ostalim opštinama i gradovima na jugu- za predsednike opština i gradonačelnike izabrani su isti ljudi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.