Đorđević: Policija da reaguje na pretnje Marinike Tapić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2020, 23:45

Đorđević: Policija da reaguje na pretnje Marinike Tapić

Član predsedništva SNS Zoran Đorđević pozvao je još jednom policiju da odmah reaguje povodom izjave koju on vidi kao poziv na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića, a koji je uputila Marinika Tepić putem svog Tviter naloga.

Tepić je u svojoj objavi navela "Neodoljivo podsećanje na Rumuniju '89. Od diktature do diktature. Od Aleksandra do Aleksandra”.

"Nemoćna svojim neznanjem, svojom glupošću i prilikom koju imala na izborima, poziva na linč i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ubistvo. To je njihovo viđenje demokratije, ali narod je odlučio drugačije, izabrao je onog u koga ima najviše poverenja i koga nikada nije slagao, to je Aleksandar Vučić", komentarisao je Đorđević..

Pošto sada znaju da nemaju šanse da na fer način, demokratski dođu do vlasti oni pozivaju na ubistvo, dodao je Đorđević i zaključio: "Oni ne mrze samo predsednika i SNS, već i naš narod i Srbiju. To se danas u Srbiji zemlji perspektive nikada neće dogoditi".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.