Izvor: S media, 06.Mar.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović: Raspisivanje lokalnih izbora 13. marta

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Ðukić-Dejanović izjavila je danas da će lokalne izbore raspisati 13. marta na teritoriji Srbije.

Amerikanci poručili SNS: Možete u vladu, ali ne sa Koštunicom

Mrtva trka demokrata i naprednjaka

Maja Gojković optužuje DS: Prete otkazima, ako ne dobiju podršku

Ðukić Dejanović je rekla da za sada nema nikakve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << informacije o tome kada će predsednik Srbije Boris Tadić raspisati parlamentarne izbore.

"Za sada nemam nikakvih informacija o odluci Tadića. Lokalni izbori će biti raspisani 13. marta", rekla je Ðukić Dejanović novinarima u parlamentu.

Ona je dodala da će lokalne izbore raspisati u svim opštinama na teritoriji Srbije u kojima ističe mandat odbornicima.

Na pitanje novinara o čemu će razgovarati na današnjem sastanku sa predstavnicima opština sa severa Kosova i Metohije, Ðukić-Dejanović je navela da su oni tražili sastanak.

"Šta ću reći predstavnicima opštine zavisi od toga šta me budu pitali, oni su tražili sastanak, svim građanima su otvorena vrata", rekla je Ðukić-Dejanović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.