Đukić-Dejanović: Lokalni izbori će biti raspisani 13. marta

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić-Dejanović: Lokalni izbori će biti raspisani 13. marta

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da će lokalne izbore raspisati 13. marta na teritoriji Srbije.

Đukić-Dejanović je rekla da za sada nema nikakve informacije o tome kada će predsednik Srbije Boris Tadić raspisati parlamentarne izbore.

"Za sada nemam nikakvih informacija o odluci Tadića. Lokalni izbori će biti raspisani 13. marta", rekla je Đukić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dejanović novinarima u parlamentu.

Ona je dodala da će lokalne izbore raspisati u svim opštinama na teritoriji Srbije u kojima ističe mandat odbornicima.

Na pitanje novinara o čemu će razgovarati na današnjem sastanku sa predstavnicima opština sa severa Kosova i Metohije, Đukić-Dejanović je navela da su oni tražili sastanak.

"Šta ću reći predstavnicima opštine zavisi od toga šta me budu pitali, oni su tražili sastanak, svim građanima su otvorena vrata", rekla je Đukić-Dejanović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još bez datuma predsedničkih izbora

Izvor: B92, 06.Mar.2012

Beograd -- Predsednica Skupštine izjavila da još nema informaciju kada će biti raspisani predsednički izbori i da li će biti održani zajedno sa ostalim..."Za sada nemam informaciju o odluci predsednika Srbije Borisa Tadića o tome", rekla je Slavica Đukić Dejanović novinarima u parlamentu, upitana...

Nastavak na B92...

Liht: Nema demokratije bez jakog parlamenta

Izvor: Blic, 06.Mar.2012

Predsednik Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović i predsednik Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht potpisale su danas Memorandum o saradnji i istakle dugogodišnje dobre odnose parlamenta i fonda. Sonja Liht.."Veliko je zadovoljstvo imati saradnju na onim poljima koja garantuju...

Nastavak na Blic...

Lokalni izbori u celoj Srbiji

Izvor: RTS, 06.Mar.2012

Lokalni izbori biće raspisani u svim sredinama u kojima je odbornicima istekao mandat i neće se praviti nikakva razlika između opština na severu i jugu Kosmeta, rekla Slavica Đukić Dejanovićeva, posle sastanka sa predstavnicima Srba sa severa Kosova...Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.