Dačić zatražio podršku građana za listu sa SNS u Kosjeriću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2021, 15:59

Dačić zatražio podršku građana za listu sa SNS u Kosjeriću

Delegacija Socijalističke partije Srbije (SPS), koja je na čelu s predsednikom Ivicom Dačić posetila je danas Kosjerić, izrazila je očekivanje da će građani dati punu podršku zajedničkoj izbornoj listi sa SNS-om na predstojećim lokalnim izborima.

SPS je saopštio da su u delegaciji koja je pružila podršku listi "Aleksandar Vučić-Za budućnost Kosjerića - Ivica Dačić" bili predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Izvršnog odbora Vladan Zagrađanin, potpredsednik Glavnog odbora Đorđe Milićević, direktor SPS-a Đorđe Čabarkapa i predsednika Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković.

Izbori su zakazani za 28. mart, a Dačić je rekao da je cilj koalicije da osvoji preko 60 procenata glasova.

Koalicija SNS-SPS ima dug kontinuitet saradnje i zato rukovodstvu opštine Kosjerić treba dati priliku da nastavi sa realizacijom započetih projekata u oblasti infrastrukture, turizma i zaštite životne sredine, saopštio je SPS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

I Ivica Dačić u Kosjeriću

Izvor: N1 televizija, 22.Mar.2021

Rukovodstvo Socijalističke partije Srbije (SPS) izrazilo je uverenje da će građani u Kosjeriću na lokalnim izborima 28. marta dati punu podršku koaliciji Srpske napredne stranke (SNS) i SPS, saopšteno je iz SPS.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.