DS: Nikolić nas ucenjuje

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Nikolić nas ucenjuje

 
(vesti online) Vladajuća Demokratska stranka odbacila je danas štrajk glađu kao metod političke borbe pošto je lider opozicione SNS Tomislav Nikolić stupio u štrajk glađu i žeđu dok se ne raspišu vanredni izbori.

 

"Ni u vreme diktature Slobodana Milosevića Demokratska stranka nije štrajkovala glađu, već se samo časno i hrabro borila da pobedi na izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << i po cenu krađa", navodi se u saopštenju DS-aDS postavlja pitanje "zašto se neko ko se predstavlja kao evropejac opredelio za metod ucenjivanja Srbije sopstvenim životom" i "zašto Srbija opet treba da bude talac nečije politike, zar je to ta budućnost koja se obecava građanima Srbije".Ostatak vesti pročitajta na linku
 
 

DSNikolićucena
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori,   Tomislav Nikolić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.