DS:Gojković zagovornica koncentracione vlade

Izvor: Akter, 06.Sep.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS:Gojković zagovornica koncentracione vlade

Demokratska stranka danas je ocenila da je funkcioner SNS maja Gojković "najglasnija zagovornica koncentracione vlade" u Vojvodini

Kako se u saopštenju DS navodi, Gojković nakon "što je promenila šest partijskih knjižica ne vidi suštinske programske razlike između partija" kao i da je činjenica da zarad vlasti menja ideologiju.

"Gojkovićeva ne treba da brine o vlasti u Vojvodini, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je formirana voljom građana na izborima", saopštila je DS.

"Srpska napredna stranka se ne boji pokrajinskih izbora, jer znamo da bismo ih ubedljivo dobili, ali takođe smatramo da je neophodno da se u ovom periodu formira koncentraciona vlada. Ako se to ne desi, gledaćemo dalje sistemsko uništavanje pokrajine", navela je Gojković u intervju listu "Danas".

Gojković je rekla da je želja SNS da se koncentraciona vlada posveti poboljšanju života svih građana u Vojvodini i da pripremi nakon toga politički teren za raspisivanje izbora.

"Vidimo da DS više nema ideju kako da se izađe iz tih problema, već samo ima ideju o tome kako bi da nastavi da vlada", ocenila je Gojković.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Gojkovićeva menja ideologiju

Izvor: B92, 06.Sep.2014

Demokratska stranka je ocenila da je funkcioner SNS maja Gojković "najglasnija zagovornica koncentracione vlade" u Vojvodini...Kako se u saopštenju DS navodi, Gojkovićeva nakon "što je promenila šest partijskih knjižica ne vidi suštinske programske razlike između partija" kao i da je činjenica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.