DS: Maja Gojković želi vlast po svaku cenu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Maja Gojković želi vlast po svaku cenu

Demokratska stranka (DS) poručila je danas članici Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Maji Gojković da ne brine o vlasti u Vojvodini jer je formirana voljom građana na izborima.

Posle šest partijskih knjižica ne vidi razliku, optužuje DS

 

"Maja Gojković je najglasnija zagovornica koncentracione >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vlade (u Vojvodini) jer pošto je promenila šest partijskih knjižica ne vidi suštinske programske razlike između partija", naveo je DS u saopštenju povodom izjave Maje Gojović da je u Vojvodini neophodno formirati koncentracionu vladu koja bi pripremila teren za raspisivanje izbora u pokrajini.

 

DS dodaje da Maja Gojković "samo zarad vlasti lako menja ideologiju".

 

"Gojkovićeva ne treba da brine o vlasti u Vojvodini jer je formirana voljom građana na izborima. Takođe, u Vojvodini propada jedino njen projekat autobuske stanice i nekada uspešno preduzeće ATP Vojvodina", naveo je DS u saopštenju.

 

Predsednica Skupštine Srbije i članica Predsedništva SNS Maja Gojković ocenila je u izjavi za današnje izdanje lista Danas da će se nastaviti, kako se izrazila, dalje sistematsko uništavanje Vojvodine ako se u narednom periodu ne formira koncentraciona vlada.

 

Ona je ocenila da je važno da se utvrdi ko je vlast u Vojvodini, da li ona uopšte postoji ili je to, kako je rekla, "čardak ni na nebu ni na zemlji u kome postoji jedino Bojan Pajtić kao predsednik Vlade", koji je i lider DS.

 

Ona je kazala da DS nema ideju kako da izađe iz problema u Vojvodini već samo ima ideju o tome kako bi da nastavi da vlada.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

DS: Maja Gojković želi vlast po svaku cenu

Izvor: BKTV News, 06.Sep.2014

Demokratska stranka (DS) poručila je danas članici Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Maji Gojković da ne brine o vlasti u Vojvodini jer je formirana voljom građana na izborima.. . „Maja Gojković je najglasnija zagovornica koncentracione vlade (u Vojvodini) jer pošto je promenila šest...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.