Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cesid: Najveću podršku i dalje ima SNS, Savez za Srbiju drugi, Šapić oko cenzusa

Najveću podršku građana i dalje ima vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) sa 53,3 odsto, dok opozicioni Savez za Srbiju (SZS) može da računa na glasove 15,3 odsto građana, pokazalo je najnovije istraživanje Centra za slobodne izbore i demokratiju (Cesid), koje prenosi list "Blic" u izdanju od utorka, 9. oktobra.

Po nalazima istraživanja, Srpski patriotski savez Aleskandra Šapić je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << blizu cenzusa sa 4,9 odsto, kao i Građanski blok 381 sa 4,2 odsto.

Cenzus bi još prešla i Socijalistička partija Srbije sa 8,8 odsto, navodi se u istraživanju koje prenosi "Blic".

Ispod cenzusa bi ostale - Srpska radikalna stranka sa 4,2 odsto, pokret Dosta je bilo sa 1,8 odsto, kao i Savez vojvođanskih Mađara i Liga socijaldemokrata Vojvodine sa po 1,5 odsto podrške građana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SNS ubedljiv, SZS drugi, SPS treći, Šapić oko cenzusa

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2018, 01:38

Najveću podrsku građana i dalje uživa vladajuća Srpska napredna stranka sa 53,3 odsto Najveću podrsku građana i dalje uživa vladajuća Srpska napredna stranka sa 53,3 odsto, dok opozicioni Savez za Srbiju u ovom momentu može da računa na glasove 15,3 odsto građana, pokazalo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.