Brnabić: Šapić je kandidat SNS-a za gradonačelnika

Izvor: Beta, 16.Jun.2022, 18:47

Brnabić: Šapić je kandidat SNS-a za gradonačelnika

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić saopštila je danas da će Aleksandar Šapić biti kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda.Istakla je da je Šapić bio prvi na listi "Aleksandar Vučić- Zajedno možemo sve" i da je ta lista na izborima 3. aprila dobila mandat da nastavi da vodi Beograd.Posle sednice predsedništva, Brnabić je rekla da je predlog stranke da zamenica gradonačelnika bude Vesna Vidović a najavila je i znatne izmene u sastavu gradskog veća i u sekretarijatima."Očekujemo novu energiju u gradu, da završimo započete i započnemo nove projekte i sigurna sam da će Šapić izneti svoj plan i govoriti o konkretnim projektima na sednici u ponedeljak", rekla je Brnabić.Rekla je da su planovi ambiciozni a da je jedan od najvažnijih beogradski metro.Navela je da su spada i izgradnja linijskog parka, te dodala da će to biti najveća parkovska površina.Prema njenim rečima, to je odgovor svima koji su govoril da vlast ne brine o zelenim površinama."Imamo i druge projekte u domenu zaštite životne sredine poput izgradnja pet postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda", rekla je ona.Najavila je, uz više projekata infrastrukture, i izgradnju kreativnog centra Ložionica."Veliki broj projekata se odnosi na republički nivo tako da je važno da saradnja sa vladom ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Formiranje vlade čeka ponavljanje izbora u Trnovcu

Izvor: Blic, 16.Jun.2022

Premijerka Srbije i potpredsednica SNS Ana Brnabić rekla je danas da će se u Velikom Trnovcu verovatno ponovo ponavljati izbori, tako da predsednik Republike neće moći da krene u konsultacije oko formiranja nove vlade pre početka jula, iako su parlamentarni izbori bili 3. aprila.

Nastavak na Blic...

Vesićeva naslednica: Ko je Vesna Vidović i šta je kvalifikuje za zamenicu gradonačelnika Beograda?

Izvor: Danas, 17.Jun.2022, 10:39

Odbornica u Skupštini grada Beograda Vesna Vidović, izabrana na listi Srpske napredne stranke, naslediće Gorana Vesića na mestu zamenika gradonačelnika Beograda, rame uz rame sa Aleksandrom Šapićem kao prvim čovekom Beograda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.