Bojan Klačar: Paunović i Zelenović jedini koji mogu da pobede Vučića na lokalu

Izvor: Beta, 28.Feb.2020, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Klačar: Paunović i Zelenović jedini koji mogu da pobede Vučića na lokalu

Bojan Klačar, izvršni direktor CeSID rekao je da je pitanje kakvu će strategiju SNS imati na lokalnim izborima u Šapcu i Paraćinu.  On je za "Danas" naveo da naprednjaci mogu da biraju izmedju toga da idu u tim opštinama na pobedu pošto-poto, ili će biti umereniji odnosno neće insistirati na svojoj pobedi i na neki način razumeti specifičnost tih opština.Klačar je istakao da je ključna razlika izmedju Saše Paunovića i Nebojše Zelenovića u odnosu na Savez za Srbiju je ta što oni mogu da pobede Vučića na lokalu i to zato što su percipirani kao lokalni lideri i mogu da računaju na podršku onih ljudi koji prave razliku izmedju lokalnih i republičkih izbora.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jako neprijateljstvo sa SNS utiče na rezultat

Izvor: Danas, 28.Feb.2020

Rezultatski potencijal na lokalnim izborima u Šapcu i Paraćinu za Nebojšu Zelenovića i Sašu Paunovića su građani koji prave razliku između lokalnih i parlamentarnih izbora i oni koji ne glasaju za naprednjake već za druge opcije iz vlasti i opozicije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.