Bećković izborni adut SNS protiv Tadića?

Izvor: Glas javnosti, 11.Mar.2012, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bećković izborni adut SNS protiv Tadića?

NOVI SAD - Srpska napredna stranka (SNS) spremna je da na predsedničkim izborima kao protivkandidata Borisu Tadiću podrži književnika Matiju Bećkovića, piše novosadski Dnevnik.

Naprednjaci veruju da bi Bećkovićeva kandidatura privukla ne samo sigurne glasove SNS, Nove Srbije i Demokratske stranke Srbije, nego i "tvrdog biračkog jezgra" Socijalističke partije Srbije i Partije ujedinjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << penzionera Srbije, ali i ogroman broj birača Srpske radikalne stranke, navodi list, pozivajući se na svoje izvore.

Dnevnik dodaje da bi se lider SNS Tomislav Nikolić odrekao najavljene kandidature za predsedničke izbore u korist Bećkovića, ukoliko ovaj književnik pristane na kandidaturu.

Dodaje se da bi Nikolić u tom slučaju sebe promovisao u potencijalnog novog premijera i sa te pozicije dirigovao kampanjom SNS.

Čuj adut...Dosta je ovom narodu Crnogoraca pa čak i realno pametnijih...Promašaj, živi bili pa videli...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Kandidatura Srbije,   Predsednički izbori

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.