Apsolutna pobeda SNS kandidata na izborima za Mesne zajednice u Valjevu

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 21:14

Apsolutna pobeda SNS kandidata na izborima za Mesne zajednice u Valjevu

Valjevo -- Na danas održanim izborima za 13 saveta mesnih zajednica u gradu Valjevu sve mandate (83 od 83) su osvojili kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka.

Pravo glasa imalo je 6065 birača, a svoje pravo je iskoristilo 3127 birača sto je 51.56% ukupne izlaznosti.

Biračka mesta su otvorena u 8h ujutro i glasalo se do 20h uveče bez bilo kakvih zabeleženih nepravilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u toku izbornog procesa.

Ono što je neočekivano jeste to što je na izborima za savete MZ izašlo 1221 birač više nego na lokalnim izborima prošle godine.

"Ovo je još jedan dokaz velikog poverenja građana Valjeva lokalnoj politici razvoja grada uz bezrezervnu podršku vlade republike Srbije", izjavila je Jelena Nikolić Lekić poverenik GO SNS Valjevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apsolutna pobeda SNS kandidata na izborima za Mesne zajednice u Valjevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021

Biračka mesta su otvorena u 8h ujutro i glasalo se do 20h uveče..Na danas održanim izborima za 13 saveta mesnih zajednica u gradu Valjevu sve mandate (83 od 83) su osvojili kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka. Pravo glasa imalo je 6065 birača a svoje pravo je iskoristilo 3127 birača...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SNS proglasio pobedu na izborima za mesne zajednice u Valjevu

Izvor: RTS, 20.Jun.2021

Na izborima za 13 saveta Mesnih zajednica u gradu Valjevu sve mandate (83 od 83) osvojili su kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka, saopštio je valjevski odbor naprednjaka. . Kako se navodi u saopštenju valjevskog SNS-a, pravo glasa imalo je 6.065 birača,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.