Apsolutna pobeda SNS kandidata na izborima za Mesne zajednice u Valjevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 21:33

Apsolutna pobeda SNS kandidata na izborima za Mesne zajednice u Valjevu

Biračka mesta su otvorena u 8h ujutro i glasalo se do 20h uveče

Na danas održanim izborima za 13 saveta mesnih zajednica u gradu Valjevu sve mandate (83 od 83) su osvojili kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka. Pravo glasa imalo je 6065 birača a svoje pravo je iskoristilo 3127 birača što je 51.56% ukupne izlaznosti.

- bez bilo kakvih zabeleženih nepravilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toku izbornog procesa. Ono što je neočekivano jeste to što je na izborima za savete MZ izašlo 1221 birača više nego na lokalnim izborima prošle godine - rekla je Jelena Nikolić Lekić i dodala:

- Ovo je još jedan dokaz velikog poverenja građana Valjeva lokalnoj politici razvoja grada uz bezrezervnu podršku Vlade republike Srbije - izjavila je Jelena Nikolić Lekić poverenik GO SNS Valjevo.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.