Ðoković pobedio Del Potra za polufinale Londona

Izvor: Press, 07.Nov.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković pobedio Del Potra za polufinale Londona

Ðoković je ostvario drugu pobedu na Masters kupu i prvoplasirani je u grupi, nakon što je na startu savladao Švajcarca Rodžera Federera, a u poslednjem kolu igra protiv Francuza Rišara Gaskea.
Bio je ovo 14. međusobni okršaj Ðokovića i Del Potra i 11. pobeda srpskog tenisera.
Ranije danas u prvom meču B grupe Federer je savladao Gaskea sa 6:4, 6:3.
Sutra su na programu mečevi trećeg kola >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << A grupe u kojima se sastaju David Ferer (Španija) - Stanislas Vavrinka (Švajcarska) i Rafael Nadal (Španija) - Tomaš Berdih (Češka).
Masters kup u Londonu igra se za nagradni fond od šest miliona dolara.
Pogledaj vesti o: London,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LONDON: Đoković preskočio Del Potra za polufinale

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Nov.2013, 00:08

Najbolji srpski teniser Novak Đoković gotovo je osigurao plasman u polufinale završnog mastersa sezone u Londonu pošto je večeras u drugom kolu B grupe savladao Argentinca Huana Martina del Potra sa 2:1 (6:3, 3:6, 6:3).. (FOTO: AP). Đoković je ostvario drugu pobedu na Masters kupu i prvoplasirani...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.