Zakuvava se, PSŽ bi da izbegne Barsu, ali teško da će moći pored ovakve ponude!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakuvava se, PSŽ bi da izbegne Barsu, ali teško da će moći pored ovakve ponude!

Sve bi uskoro moglo da bude gotovo.

Preneli smo danas, delegacija iz Barselone je otputovala u Pariz, kako bi sa upravo PSŽ pregovarali oko transfera Nejmara nazad na "Kamp Nou".

Erik Abidal je u Parizu upitan da li je u francuskoj prestonici kako bi pregovarao oko Nejmara, odbio je da da komentar.

Ipak, jasan je razlog njegove posete, ali u PSŽ najradije ne bi poslovali sa Barselonom, te će do poslednjeg časa čekati ponudu madridskog Reala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Jasno, neće raditi na štetu kluba, pa će Madriđani morati da pošalju adekvatnu ponudu ukoliko hoće Brazilca u svojim redovima.

Barsa je zbog razvoja situacije rešila da krene u totalnu ofanzivu, pa su spremili i ogromnu ponudu za svog bivšeg igrača.

Navodno će "Svecima" za Nejmara ponuditi Kutinja, Rakitića i 100 miliona evra!

Teško da će Parižani moći da zaobiđu ovakvu ponudu, čeka se ipak Real, koji će morati dobro da se isprsi, ako želi da se uhvati u koštac sa velikim rivalom.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.