Izvor: Beta, 02.Nov.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dogovoreno da se Bugarska, Grčka, Rumunija i Srbija kandiduju za Mundijal 2030.

Bugarska, Grčka, Rumunija  i Srbija bi mogle zajedno da se kandiduju za domaćina svetskog fudbalskog prvenstva 2030. godine.To je danas u Varni, na sastanku lidera četiri zemlje predložio grčki premijer Aleksis Cipras, prenela je bugarska agencija BTA.Na sastanku su učestvovali premijeri Bugarske Bojko Borisov, Grčke Aleksis Cipras, Rumunije Viroika Danćelu i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.Borisov je posle sastanka rekao da je Ciprasov predlog vredan pažnje.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je potvrdio da je na sastanku dogovoreno da se četiri zemlje zajednički kandiduju za Mundijal 2030, na predlog Ciprasa, kao i za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2028.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Srbija će se kandidovati za Mundijal 2030. godine

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2018

Srbija, Grčka, Rumunija i Bugarska kandidovaće se za zajedničko organizovanje Svjetskog prvenstva u fudbalu 2030. godine, izjavio je danas u Varni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.