Vimbldon, dan drugi: Na terenu Krajinović, Đere i Jorovićeva

Izvor: RTS, 02.Jul.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon, dan drugi: Na terenu Krajinović, Đere i Jorovićeva

Drugog dana teniskog turnira na Vimbldonu svoje mečeve prvog kola igraće Filip Krajinović, Laslo Đere i Ivana Jorović. Mečeve sa najprestižnijeg turnira možete pratiti na programima RTS-a.
Prvi od naših predstavnoika na teren izlazi Filip Krajinović. On će na terenu "Broj 5" igrati protiv Nemca Dominika Kopfera, koji stiže u London kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 132. igrač sveta. Meč je treći po redu i neće poćeti pre 15 časova.

Laslo Đerei Argentinac Gvido Andreoci, 116. na ATP listi, igraće na trenu Broj 6". Taj duel ne bi trebalo da počne pre 17 časova.
Ivana Jorović će na terenu "Broj 7" igrati protiv Holanđanke Lesli Kerkove, kojoj je plasman u treće kolo Australijen opena prošle godine bio najveći uspeh dosadašnje karijere.
Prvog dana turnira plasman u naredno kolo ostvarili su Novak Đoković, Miomir Kecmanović i Janko Tipsarević, dok su Dušan Lajović i Aleksandra Krunić doživeli poraze.
Vimbldon se igra za ukupni nagradni fond od 38 miliona funti.
Sve što se tiče najvažnijeg turnira u "belom sportu" možete pratiti i od našeg novinara u Londonu Nikole Đukića (NikolaDjukic43)

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Jorovićeve na startu Vimbldona, kraj za Krajinovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2019

Najbolje rangirana srpska teniserka Ivana Jorović pobedom nad Holanđankom Kerkof sa 7:6 (7:5), 6:4 plasirala se u drugo kolo Vimbldona, dok je Filip Krajinović eliminisan od Nemca Dominika Kepfera sa 6:3, 4:6, 7:6 (11:9), 6:1...Jorovićeva je ostvarila prvi gren slem trijumf u karijeri tako što je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.