Veliki peh: Srbija na Crnu Goru bez Kostića!

Izvor: B92, 26.Mar.2023, 14:21

Veliki peh: Srbija na Crnu Goru bez Kostića!

Srbija će u ponedeljak na meču sa Crnom Gorom u Podgorici biti slabija za Filipa Kostića.

Bek "orlova" je zadobio povredu tetive na utakmici sa Litvanijom, pa je dobio dozvolu selektora Dragana Stojkovića da se vrati u Torino na terapije.

Tako se postavlja pitanje ko će ga zameniti na utakmici u Podgorici.

Jasno je da njegov izostanak predstavlja veliki hendikep za tim Srbije s obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izuzetno dobro odigrao prethodni meč kvalifikacija.

On je bio u ulozi asistenta kod vodećeg gola čiji je strelac bio Dušan Tadić.

Selektor Stojković nema mnogo vremena za odluku, kao rešenje se nameče Filip Mladenović, a druga opcija je da u ofanzivnoj varijanti meč počne Nemanja Radonjić.

Meč na stadionu pod Goricom počinje u ponedeljak od 20.45, a vodiće ga sudijska trojka na čelu sa Francuzom Klemonom Turpanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VELIKI PROBLEM ZA PIKSIJA: Povredio se jedan od najbitnijih igrača!

Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2023

Veliki peh za fudbalera Juventusa Fudbaler Srbije, Filip Kostić, zadobio je povredu tetive tokom meča sa Litvanijom, na kome je naša selekcija zabeležila pobedu 2:0. Iako je delovalo u prvi mah da nije ništa ozbiljnije, novi testovi su rekli suprotno i Kostić je dobio dozvolu selektora, Dragana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.