VELIKA PROMENA: Filip Krajinović ima novog trenera. Osvajao je Australijan Open (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA PROMENA: Filip Krajinović ima novog trenera. Osvajao je Australijan Open (FOTO)

Očekuje puno od sledeće sezone.

 Filip Krajinović izjavio je da u protekloj sezoni ništa nije bilo onako kako je planirao, ali da se sprema za naporne pripreme kako bi ispunio cilj i postao prvi reket sveta. Srpski as čiji je plasman karijere bio 26. mesto, trenutno zauzima 93. poziciju na ATP listi. Glavni razlog je taj što nije uspeo da odbrani finale Mastersa u Parizu. Bolji od njega u prvom kolu bio je kasniji osvajač Karen Hačanov.

OTKAZANO! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novak i Rafa neće u Saudijsku Arabiju, EVO i ZAŠTO (FOTO)

- Ništa u ovoj sezoni nije bilo onako kako sam zamislio i želeo. Vredno sam radio za postizanje velikih rezultata u 2018. godini, ali desio se peh sa povredom i sve je krenulo nizbrdo. Kasnije sam bio nepripremljen i sezona je otišla u propast - kazao je Krajinović, a preneo TSS.

Loša godina, ipak, ne sprečava srpskog igrača da teži najvišim ciljevima u budućnosti.

- Možda ću biti neskroman, ali moj cilj je prvo mesto. Znam koliko mogu, znam da to nije nemoguća misija. Zato idem po to ostvarenje.

U ispunjenju te ambicije, Krajinović se preselio u Monte Karlo i potpisao ugovor sa novim trenerom - Tomasom Johansonom, osvajačem Australijan opena iz 2002. godine.

Krajinović angažovao Johansona: Cilj svetski broj jedan - https://t.co/jvhVINqaxr 12:19 BEOGRAD - Srpski teniser Filip Krajinović kaže da mu ova sezona nije donela očekivani uspon i rezultate, ali u narednoj najavio napad na sam vrh ATP liste.

Godinu, u kojoj je imao velike am... pic.twitter.com/UOwYZWBAG4

— Blok vesti (@blokvesti) November 9, 2018

- Dogovorili sve detalje i uskoro počinjemo sa pripremama. Osećam da će ta saradnja biti pun pogodak. Spreman sam da 24 sata, 365 dana živim tenis. Verujem u sebe, mogu u vrh! Samo da bude zdravlja - zaključio je 26-godišnji Somborac

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOLE ODUŠEVLJEN! Sijamo i ja i ZVEZDA, Milojević je FANTASTIČAN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2018

Đoković ponosan na uspehe crveno-belih...Naš najbolji teniser Novak Đoković ponosan je na uspeh koji su ostavrili fudbaleri Crvene zvezde u duelu sa Liverpulom (2:0) u četvrtom kolu Lige šampiona. On je u intervjuu za "Sportski žurnal" rekao je navijač crveno-belih od malih nogu, kao i to da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.