U PAO ipak prvo stigao slovenački reprezentativac!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 23:36

U PAO ipak prvo stigao slovenački reprezentativac!

Pisali smo da su dva Grka na pragu kluba.

Ipak, prvo stranac.

Panatinaikos je rešio da angažuje dva grčka internacionalca, više OVDE.

Pre njih će u klub ipak stići slovenački reprezentativac, Džordan Morgan.

Amerikanac je nedavno dobio slovenački pasoš, a svojm igrama u dresu Pinar Karšijake skrenuo je pažnju brojnih klubova iz Evrolige.

PAO je na kraju pobedio konkurenciju, pa će Morgan biti prvi pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Zelenih" za novu sezonu.

Morgan pokriva centarske pozicije, profesionalnu karijeru počeo je 2014. godine u Virtus Romi, a igrao je i na ovim prostorima, nosio je dres Petrol Olimpije u sezoni 2017/18, sa kojom je bio i šampion Slovenije.

Panatinaikos će doživeti velike promene ovog leta, kako u igračkom rosteru, tako i u vlasničkoj strukturi kluba, a trenutni vlasnik Dimitris Janakopulos danas je imao "bliski susrt" sa navijačima ovog grčkog kluba, više OVDE.

Jordan Morgan is the first addition in PAO’s roster. #paobc #euroleague @KSKBasket @paobcgr https://t.co/HvfDQwLOhi

— betcornernews (@betcornernews) June 10, 2020
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.