Turska štampa - Bata Mirković u prvom planu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska štampa - Bata Mirković u prvom planu! (foto)

Strateg Partizana dobro je poznat turskoj fudbalskoj javnosti...

Posvetili su turski mediji dosta pažnje večerašnjem revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope između Bešiktaša i Partizana, ali se ne može prenebregnuti činjenica da je trener gostujućeg tima dobio najviše prostora.

Ništa ne čudi, ako imamo u vidu da je Zoran Mirković svojevremeno nosio dres Fenerbahčea, jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najvećih rivala Bešiktaša.

Pisali smo već, Batica Mirković kao igrač nema pozitivan skor u duelima sa Bešiktašom, ali je uspevao da dobije crno-bele sa svojim Fenerom.

Videćemo da li će večeras kao trener uspeti da sruši Bešiktaš i da pored navijača Partizana obraduje pristalice Fenerbahčea i Galatasaraja.

Revanš meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope između Bešiktaša i Partizana igra se večeras od 20 časova na "Vodafon Parku".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BATA MIRKOVIĆ GLAVNA FACA: Turski mediji opširno pišu o Partizanu, trener crno-belih u prvom planu

Izvor: Kurir, 30.Avg.2018

Turski mediji posvetili su dosta pažnje večerašnjem revanšu plej-ofa za Ligu Evrope između Bešiktaša i Partizana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.