Totenhem nakon prekida bolji od Njukasla u Premijer ligi

Izvor: Beta, 17.Okt.2021, 20:35

Totenhem nakon prekida bolji od Njukasla u Premijer ligi

Fudbaleri Totenhema pobedili su večeras na gostovanju ekipu Njukasla sa 3:2, u meču osmog kola Premijer lige.Domaći tim je u drugom minutu došao do vodjstva, kada je glavom gol postigao Kalum Vilson.Klub iz Londona je do preokreta došao golovima Tangija Ndombelea u 17., Harija Kejna u 22. i Hjon Min Sona u četvrtom minutu sudijske nadoknade.Njukasl je od 83. minuta igrao sa igračem manje, nakon što je drugi žuti karton dobio Džondžo Šelvi.Ipak do kraja meča uspeli su da smanje rezultat, pošto je autogol u 89. minutu postigao Erik Dajer.Meč je u 40. minutu prekinut, nakon što je jednom navijaču pozlilo na tribinama, a sudija Andre Mariner je igrače poslao u svlačionicu.Utakmica je nastavljena nakon dvadesetak minuta pauze, a navijač je na nosilima iznesen sa stadiona. Njukasl je saopštio da se navijač nalazi u stabilnom stanju.Totenhem je peti na tabeli Premijer lige sa 15 bodova, dok je Njukasl na pretposlednjem mestu sa tri boda.Ovo je bila prva utakmica Njukasla, nakon što je 7. oktobra i zvanično prodat konzorcijumu iz Saudijske Arabije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bor nadigrao Crvenu zvezdu

Izvor: Bor030.net, 17.Okt.2021

Rukometašice Bora savladale su na svom terenu ekipu beogradske Crvene zvezde rezultatom 30:27 (16:17) u šestom kolu Arkus lige Srbije. Borske rukometašice su do druge prvenstvene pobede došle nakon rezultatskog preokreta u drugom poluvremenu. Gošće su u 39. minutu imale tri gola prednosti pri rezultatu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.