Torpedo iz Moskve ponovo u ruskoj Premijer ligi

Izvor: Blic, 22.Maj.2014, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torpedo iz Moskve ponovo u ruskoj Premijer ligi

Fudbaleri Torpeda iz Moskve izborili su plasman u rusku Premijer ligu pošto su u Samari, u revanš utakmici plej-ofa, igrali protiv domaćeg tima Krila Sovjetov nerešeno 0:0, a u prvom meču su na svom terenu pobedili sa 2:0.

Torpedo, koji je poslednjih godina tavorio u nižim rangovima, do ispadanja iz Premijer lige 2006. igrao je 78 godina bez prekida u elitnoj konkurenciji osvojivši tri tutule prvaka Sovjetskog saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (1960, 65, 76) i sedam trofeja državnog kupa.

U drugom dvomeču plej-ofa klub Ufa iz istoimenog grada bio je uspešniji od Toma iz Tomska (5:1, 1:3), pa će takođe igrati u Premijer ligi.

Direktan plasman u elitnu konkurenciju izborili su najbolji drugoligaški timovi, Mordovija Saransk i Arsenal Tula, a iz ruske Premijer lige ispali su Volga i Anži.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.