Teo trojkama zaustavio Lokomotivu, plej CSKA vezao 14 poena u finišu za pobedu

Izvor: Blic, 28.Feb.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo trojkama zaustavio Lokomotivu, plej CSKA vezao 14 poena u finišu za pobedu

Košarkaši CSKA pobedili su Lokomotivu sa 94:93 u Moskvi u meču 8. kola Top 16 faze Evrolige, a predvodio ih je Miloš Teodosić sa 25 poena.

Iako je CSKA bolje ušao u utakmicu i vodio posle prvog poluvremena, imao je pad u trećoj deonici, koji je kažnjen serijom od 9:0. Ušlo se u neizvesnu završnicu, u kojoj je Lokomotiva bila pred velikim "brejkom".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Teodosić je preuzeo odgovornost u završnici i sa tri trojke je rešio da povede CSKA do pobede, a onda je Braun zakucao za vođsvo Lokomotive od 93:92 samo devet sekundi pre kraja.

Do tada, reprezentativac Srbije je vezao 14 poena, a poveo je i napad u kom ga je faulirao Vilijams. Teodosić zbog povrede nije mogao na liniju slobodnih bacanja. Džekson ga je dobro odmenio, pogodivši oba penala, a Lokomotiva je imala 4 sekunde za poslednji napad. Nije izveden kako je planirano, Jasaitis je promašio trojku za pobedu, a Moskovljani su zabeležili važan trijumf.

uskoro opširnije...

Evroliga, 8. kolo Top 16 faze:

Grupa E:

Četvrtak:

Anadolu Efes - Barselona 84:89

Laboral Kuća - Unikaha 71:81

Armani - Panatinaikos 77:75

Petak:

19:00 Fenerbahče - Olimpijakos

Grupa F:

Četvrtak:

Makabi - Galatasaraj 97:81

Petak:

17:00 CSKA Moskva - Lokomotiva Kuban

20:15 Bajern Minhen - Žalgiris

20:45 Real Madrid - Partizan

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL - 'Armejcima' pripao ruski derbi, Teo brojao do 25!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2014

U ruskom derbiju u okviru Top 16 faze Evrolige viđena je prava drama, a na kraju se radovala ekipa CSKA iz Moskve. Konačan rezultat bio je 94:93.

Nastavak na Sportske.net...

Teo trojkama zaustavio Lokomotivu, plej CSKA vezao 14 poena u finišu za pobedu

Izvor: Dzungla.org, 28.Feb.2014

Košarkaši CSKA pobedili su Lokomotivu sa 94:93 u Moskvi u meču 8. kola Top 16 faze Evrolige, a predvodio ih je Miloš Teodosić sa 25 poena.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.