Šta je rekao Milojević posle meča sa armejcima?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je rekao Milojević posle meča sa "armejcima"?

Imala je Zvezda šanse, Radonjić, Ben i Pešić u izglednim prilikama nisu uspeli da matiraju iskusnog golmana ruskog vicešampiona Akinfejeva. Odluka pada naredne srede u Moskvi. Trener crveno-belih Vladan Milojević nije imao zamerke na račun svojih igrača.

- Teške su ovo utakamice, naročito kada imate ovakvog protivnika. U pitanju je ekipa koja dolazi iz Lige šampiona. Mogli smo da damo gol, dali smo sve od sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i sada nam ostaje da se odmorimo, analiziramo šta smo radili i spremimo se da u Moskvi odigramo još bolje - rekao je Milojević kratko posle meča.

#VestiUzivo #VestiSport Bez golova na Marakani, odluka za osam dana u Moskvi @crvenazvezdafk @pfc_cska @EuropaLeague pic.twitter.com/ByLDwi9nID— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 13. фебруар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.