Srpski fudbaleri ispustili pobedu u Turskoj

Izvor: Beta, 14.Okt.2020, 22:47

Srpski fudbaleri ispustili pobedu u Turskoj

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je večeras nerešeno 2:2 sa Turskom, u četvrtom kolu Lige nacija.Srbiji je to bio poslednji susret pred najvažniju utakmicu u godini, protiv Škotske u finalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.Utakmica Srbija - Škotska igraće se 12. novembra u Beogradu.Srpski fudbaleri su u Istanbulu igrali nerešeno, iako su vodili sa 2:0 protiv Turske.Strelci su bili Sergej Milinković-Savić u 22. i Aleksandar Mitrović iz penala u 49. minutu.Izjednačenje i bod Turskoj doneli su Hakan Čalhanoglu u 57. i Ozan Tufan u 76. minutu.Rusija i Madjarska su u drugoj utakmici četvrtog kola Grupe tri Lige B igrale nerešeno bez golova.Srbija je poslednja na tabeli sa dva boda. Rusija vodi sa osam, ispred Madjarske koja ima sedam, dok je Turska sa tri na trećem mestu.Reprezentacija Srbije će do kraja Lige nacija igrati još 15. novembra protiv Madjarske u gostima i tri dana kasnije u Beogradu sa Rusijom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija ispustila pobedu

Izvor: Danas, 14.Okt.2020

U četvrtom kolu Lige nacija fudbalska reprezentacija Srbije igrala je večeras u Istanbulu sa Turskom nerešeno 2:2 (1:0) i ostala na poslednjem mestu u trećoj grupi B lige, sa učinkom od po dva poraza i remija.

Nastavak na Danas...

Srbija ''na pravom putu''?

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2020, 08:22

Slažete li se?..Reprezentacija Srbije je igrala 2:2 sa Turskom u Istanbulu, iako je vodila sa 2:0 u Ligi nacija...Srpski fudbaler Filip Đuričić rekao je da žali zbog ispuštene pobede protiv Turske, ali da se vidi pomak u odnosu prema igri i da je reprezentacija na pravom putu pred najvažniju utakmicu...

Nastavak na Sportske.net...

TSC se nada pobedi protiv Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 15.Okt.2020

Fudbaleri TSC Bačka Topola u petak od 18.00 sati, dočekuju ekipu Novog Pazara u 11. kolu Prve lige Srbije, uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i da će upisati još jednu pobedu u borbi za bolji plasman u Superligi. “Nema lakog protivnika u ovom takmičenju, a u petak dočekujemo Novi Pazar...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.