Srbija na pravom putu?

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2020, 08:22

Srbija ''na pravom putu''?

Slažete li se?

Reprezentacija Srbije je igrala 2:2 sa Turskom u Istanbulu, iako je vodila sa 2:0 u Ligi nacija.

Srpski fudbaler Filip Đuričić rekao je da žali zbog ispuštene pobede protiv Turske, ali da se vidi pomak u odnosu prema igri i da je reprezentacija na pravom putu pred najvažniju utakmicu sa Škotskom.





"Igrali smo dobro, nastavili ritam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u kom smo bili protiv Norveške. Ostaje žal zbog toga što nismo pobedili, ali vidi se pomak, pre svega u odnosu.







Na pravom smo putu, ova izgubljena dva boda treba da nam posluži kao škola za ono što dolazi.







Imamo kvalitet i mislim da ljudi počinju polako da veruju u nas, što je najbitnije", rekao je Đuričić za Sportklub posle utakmice u Istanbulu.

Upitan za svoje izdanje, Đuričić je kazao da je tim najbitniji.

"Ovo je reprezentacija i pojedinac je manje bitan. drago mi je zbog toga što sam se nametnuo. Zadovoljan sam kako sam igrao, iako sam za nijansu mogao bolje. Bitno je da idemo korak po korak i da dođemo do željene forme kada bude najbitnije, a to je protiv Škotske", kazao je Đuričić.

Srbiji 12. novembra sledi utakmica protiv Škotske u Beogradu, u baražu za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đuričić: Vidi se pomak, na pravom smo putu

Izvor: B92, 15.Okt.2020

Srpski fudbaler Filip Đuričić žali zbog ispuštene pobede protiv Turske, ali smatra da se vidi pomak u odnosu prema igri...Napadač Sasuoloa smatra da je reprezentacija na pravom putu pred najvažniju utakmicu sa Škotskom...Reprezentacija Srbije je igrala 2:2 sa Turskom u Istanbulu, iako je vodila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.