Srbija već ima novog selektora?!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija već ima novog selektora?!

Da li je već doneta odluka?

Reprezentacija Srbije je porazom od Ukrajine od 5:0 otvorila izlazna vrata sadašnjem selektoru Mladenu Krstajiću.

Pisali smo vam da je veoma blizu toga da on napusti kormilo naše reprezentacije i da će Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije odlučiti da ga razreši dužnosti u toku nedelje.

Ono što se postavlja nakon toga, jeste pitanje narednog selektora.

"Sport klub" iz svojih dobro obaveštenih izvora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenosi da bi novi selektor reprezentacije Srbije mogao da bude Ljubiša Tumbaković, doskorašnji selektor Crne Gore.

Čovek koji je imao ogromnog uspeha vodeći Partizan je u poodmaklim pregovorima sa Fudbalskim savezom Srbije gde su mišljenja, za sada, podeljena.

Sačekajmo prvo sednicu Izvršnog odbora koja bi mogla da bude uskoro, možda već sutra, kada ćemo saznati i sudbinu Mladena Krstajića.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krstajić pred smenom, Tumba novi selektor?

Izvor: Mondo, 11.Jun.2019

Fudbalski savez Srbije spreman je da promeni selektora i da nastavak kvalifikacija poveri iskusnom Ljubiši Tumbakoviću, koji je prošle nedelje dobio otkaz u Crnoj Gori, nakon što je odbio da vodi tim protiv tzv. Kosova...Srbija će, izgleda, u nastavak kvalifikacija s novim selektorom!..Kako prenosi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.