Šok u Moskvi, Troicki ispao od kvalifikanta!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Moskvi, Troicki ispao od kvalifikanta!

Loše vesti stižu sa ''Kupa Kremlja'', neprijatno iznenađenje nam je priredio Viktor Troicki.

Iako je bio postavljen za četvrtog nocioca na ovom turniru, iako je za rivala imao momka koji je 123. na ATP listi i koji je u glavni žreb stigao kroz kvalifikacije, Viktor Troicki je već završio takmičenje u singlu na Kupu Kremlja.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser je u prvom kolu bio slobodan, a danas je u duelu sa 20-godišnjim Danilom Medvedevim poražen u tri seta, rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 6:3, 6:1, za jedan sat i 50 minuta borbe.

Viktor je loše počeo meč, gubio je sa 3:1 u prvom setu, ali onda je dobio pet narednih gemova, za 6:3 u svoju korist i činilo se tada da neće imati većih problema u ovom meču.

Ali, kako je ovaj duel odmicao, Troicki je igrao sve slabije, u drugom setu je presudio brejk Medvedeva u šestom gemu, a u trećem je domaći teniser uspostavio totalnu dominaciju na terenu i na kraju zasluženo trijumfovao.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Moskva: Troicki poražen od 123. igrača na svetu

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2016

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je drugom kolu turnira u Moskvi, a od njega je bio bolji ruski predstavnik Danil Medvedev rezultatom 3:6, 6:3, 6:1, za sat i 50 minuta igre...Srpski teniser je u Moskvu stigao posle odlične nedelje u Šangaju, gde je eliminisao i Rafaela Nadala, ali je u glavnom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.